konik_testuje
3. dub 2023
931 

Zkušenosti s dětskými eko plenkami Moltex Pure & Nature

Existuje mnoho diskusí, zda mohou chemikálie použité v jednorázových plenkách pronikat přes pokožku dítěte, zda mohou být spojeny s alergickými reakcemi, vyrážkami, podrážděním a podobnými problémy. Pokud nechcete vést zbytečné polemiky, vhodným řešením je sáhnout po ekologických plenkách, které neobsahují žádné chemikálie, bělidla ani parfemaci, takže vaše miminko může opruzeninám udělat „pápá”. A vy budete mít možnost takové plenky testovat.

Naše malé voňavé uzlíčky za sebou nechávají „voňavé“ balíčky. Dříve než dovrší 18 měsíců, zanechají naší planetě v průměru 3000 kusů použitých jednorázových plenek. Rodiče, kterým záleží na osudu naší planety tak rádi sahají po ekologických plenkách. Nicméně, je třeba si uvědomit, že není ekoplenka jako ekoplenka. Některé urazí cestu přes půl zeměkoule, jiné využívají pro svou výrobu ropu, další vznikají v nepříznivých pracovních podmínkách.

Plenky Moltex Pure & Nature12 patří mezi největší stálici v ekoplenkách na evropském trhu a vždy vynikaly svou skvělou funkčností. V nové kvalitě jsou plenky Moltex navíc měkčí, jemnější a také veselejší a moderné. To vše při zachování šetrnosti ke zdraví a životnímu prostředí, což potvrzují i nově získané certifikace. Jednorázovky Moltex Pure & Nature se snaží o maximální udržitelnost nejen v samotném použitém materiálu, ale také v rámci využívaných energií při výrobě. Výroba plenek je navíc nově přesunuta z Německa do České republiky - stále však za využití německé technologie a zelené energie. Uhlíková stopa je tak pro českého zákazníka minimální.

Proč pořídit právě plenky Moltex Pure & Nature? Jsou dermatologicky testovány, naprosto bezpečné, hypoalergenní a ekologicky šetrné. To znamená, že k jejich výrobě byly použity přírodní zdroje, jako je bavlna, cukrová třtina a kukuřice. Vnitřní vrstva dotýkající se pokožky děťátka je 100% z přírodních zdrojů a je dermatologicky testovaná.  V plenkách nenajdete žádné parfémy, chlór ani latex. Díky přidané bavlně jsou plenky ještě měkčí a pohodlnější pro nošení. Mají dobře padnoucí tvar, který děti neomezuje v pohybu. Elastické pásky se systémem „Comfort Stretch" zaručují, že plenka vašemu dítěti opravdu padne, perfektně sají díky speciální technologii kanálků. Trendy design s barevnými obrázky bude bavit nejen děti.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme 8 maminek a jejich dětiček, které preferují zdravý životní styl, snaží se hledat jiné než konvenční plenky, které jsou šetrnější ke zdraví a přírodě. Maminky, které docení již to, že plenky po rozbalení nejsou cítit chemií, přemýšlí o složení produktů a jeho vlivu na zdraví, nekupují ty nejlevnější plenky jen kvůli ceně. Měly by být aktivní, komunikativní a ochotné podělit se o průběh testování s ostatními maminkami na Modrém koníku. Pokud ses v popisu našla, hledáme právě tebe!

Jak se zapojit

Zapojení je velmi jednoduché. Stačí, když napíšete komentář pod tento článek, zda preferujete eko produkty v péči o své děťátko a proč. Uveďte také věk děťátka, které bude pleny testovat, a velikost plen, jakou potřebuje - Mini 3-6 kg, Midi 4-9 kg alebo Maxi 7-14 kg. Klidně připojte i fotografie vašich malých pokladů.

Čas na komentování máte do neděle, 09.04.2023. Následně vybereme 8 maminek a oslovíme je interní poštou.

Těšíme se na vaše komentáře!

konik_testuje

#test_moltex_pure_and_nature

Eko plenky používáme od narození naší malý princezny. Používáme je hlavně z důvodu, že jsou vyrobené z materiálu, které nezatěžuje přírodu tolik jako při likvidaci jiných plen. U eko plenek, se nám ještě nestalo, že by naše malá měla nějaké alergické reakce. Naší princezně je rok a používáme Maxi

3. dub 2023

Mladsi cacorce budou v kvetnu dva roky. Je to malej lenoch a na nocnik se ji jeste nechce, tak hledame plinky ktere budou aspon trochu eko kdyz uz tech plinek spotrebujeme tolik. Taky to stridame s latkovkami, ty hlavne pres den. A tak se rady zapojime do testovani ;)

3. dub 2023

Jsem maminkou dvou kluku a ubou z nich jsem sahala po eko plenkach. Starsi vyrostl na Muumi baby, mladsi na Kolorkach. Dulezitym faktorem pro me bylo nejen volit plenky, po kterych se zadecek neosype, ale plenky mely byt tenke a nesmrdet/nevonet. Sama bych nechtela mit cely den na sobe neco, co drazdi, nesedi a je plne chemie, eko plenky tak byly jasna volba 😉 syn ma 14 mesicu a velikost maxi

3. dub 2023

Nám se má prcek v blízkých dnech narodit. Já popravdě spojuji látkování s eko plenkami, protože mi to přijde jako nejlepší kompromis. Teď mám nakoupenou zásobu Moltex mini plenek, takže by se nám hodila midi velikost.

3. dub 2023

Eko pleny bych ocenila. Miminko se teprve narodi a to každou chvíli. Nejmenší velikost plenek mám nakoupenou. Rada bych velikost MIDI. ❤️

3. dub 2023

Ahoj, eko výrobky jsem zařadila do péče až nyní, po tom co se syn osypal a má bohužel atopický ekzém. Takže jsme museli vyházet všechno co to zhoršuje, nebo může potencionálně zhoršovat. Pleny dobíráme ještě no eko, ale ráda bych vyzkoušela eko pleny, než zainvestuji do nějaké značky a nakoupím měsíční balení. Syn má atopii i v oblasti zadečku, plenkové části. Bylo by moc fajn vyzkoušet tyto pleny. Syn Dominik, téměř za 14 dnu rok. Velikost oken MAXI.

3. dub 2023

Aktuálně máme týden starého novorozence, takže samozřejmě všechny výrobky na péči o prcka hledáme v ekologické verzi. Rádi bychom vyzkoušeli plenky velikosti MIDI 🙂

3. dub 2023

Jsem maminka dvou plenkových dětí,dcera má rok a půl a díky tomu, že je atopik,tak jsme vystřídaly hodně značek a většinou jsme látkovaly. Maličký má 7 týdnů a zadeček mívá často bolavý. Teď momentálně střídáme Kolorky a látkové pleny. Budu moc ráda,pokud budeme mít možnost otestovat tyto eko pleny na jeho citlivé pokožce ve velikosti MIDI.

3. dub 2023

Náš tester má 2 týdny, takže by pro něj byla ideální velikost mini. Od narození používá ekoplenky různých značek. Co se týká kosmetiky, tak té používáme minimum, hlavně perlan a vodu. Jak u něj tak u jeho sestry vybírám kosmetiku hlavně podle složení, kůže je náš největší orgán a co na ni dáváme, to se nám dostává do těla, tak je nechci zatěžovat zbytečnou chemií 🙂

3. dub 2023

Nás malý chlapeček má 11 měsíců. A velikost by se na. Hodila maxi 7-14kg. Snažím.se vybírat takové produkty ať už jsou to plenky ne o kosmetika či jídlo aby bylo co nejlepší. Bio, Eco atd.. hledím.na složení kosmetiky a taky původu. Od narozeni maly pouziva plenky ,jtere tak nezatezuji nase prostredi a to se tyka i vlhcenycb ubrousku. Byli bychom moc rádi, kdybychom byli vybraní a mohli tak vaše plenky značky Moltex testovat💗

3. dub 2023

Termín máme až v polovině června, ale už teď se rozhlížím, kterou cestou plenek jít a vzhledem k tomu, že se mi líbí fylozofie plenek Moltex, tak jsem nakoupila už 2 balení mini do porodnice. Slyšela jsem na ně chválu a líbí se mi, že jsou nebělené chlorem, neparfemované a ekologické 🙂. Očekávám, že díky nim nebudu muset řešit opruzeniny, které jsou většinou právě z chemie v plenkách. Stejně jako plenky vybírám i přírodní kosmetiku pro miminka. Byla bych moc vděčná, kdybych mohla být součástí testování hned od narození miminka 🙂.

3. dub 2023

Již zítra bude třetí měsíc na světě naše krásná princezna, která nám dělá jen samou radost.🍀 Stejně tak jsme se chtěli odvděčit i my jí a mít pro ní jen to nejlepší. S plenkami Moltex jsme začínali, když byla novorozenec. Bohužel kvůli ekonomické náročnosti jsme přešli na "levnější" variantu ekologických plenek. Které, ale nejsou zdaleka tak kvalitní. Nyní je malá již více akční a zajímalo by mne, jestli plenky Moltex obstojí i při pohybu miminka. Na ekologických plenkách se mi líbí idea toho, že ačkoliv za to miminko nemůže, tak bohužel už takto od začátku po sobě zanechává tak obrovskou uhlíkovou stopu a nadměrné množství odpadu. A pokud se toto dá alespoň trochu snížit, proč ne zrovna užíváním takovýchto plenek. Pokud by jste nás vybrali, hodila by se nám velikost Midi.

3. dub 2023

Nasi mladsi bude 15 mesicu. Jednorazove plenky pouzivame na cestach, coz je teda dost casto, protoze je to jednodussi. Doma pouzivame latkovky. Jinak se smazime jit cestou co nejmene zatezujici prirodu, takze pouzivame eko plenky a prirodni kosmetiku. Hodila by se nam velikost maxi 7-14 (dcera by se ale jeste vesla i do midi 🙂)

3. dub 2023

Od doby co mám děti se snažím používat eko a non toxic produkty, protože je to nejen šetrnější k přírodě ale i k našemu zdraví. Plenky jsme ale ještě nezkoušeli a to hlavně kvůli vysoké ceně...
Plenky by testoval syn 15 měsíců, vel. Maxi

3. dub 2023

Ráda bych vyzkoušela plenky pro dceru které bude za pár dní půl roku ve vel Maxi. 👶Preferuji eko produkty z důvodu že je to šetrnější k přírodě i k pokožce a celkově ke zdraví 😊🍀

3. dub 2023

Ahoj, jsem maminka dvou chlapečků, kdy plenkové období u nejstaršího máme už dlouho za sebou. Mladší má tři měsíce, takže tam jsem vpodstatě na začátku. Starší syn snesl na zadečku cokoliv, ať už se jednalo o plenky nebo čisticí ubrousky na cesty, krém na opruzeniny jsem použila snad dvakrát a to mi stačil vzorek sudokremu z porodnice. Mladší je trochu jiný level. Už v porodnici se dost oprudil, když dostal od sestřiček plenku z nemocničních zásob a čisticí ubrousky nehrozily vůbec. Plenky střídáme převážně eco řadu z dm a kolorky. Ubrousky, stejně jako u staršího, doma nahradil perlan a čistící mléko weleda.
Plenky bychom rádi vyzkoušeli ve velikosti MIDI, náš cvalda pokořil hranici 6,5 kg a to, že se narodil o měsíc dříve, by nám už asi nikdo nevěřil 🙈.

3. dub 2023

eko pleny jsem použila jen párkrát, když jsem na ně narazila s přijatelnou cenou. Dcera Editka 18 měsíců, 10kg

3. dub 2023

Ano, používám pro svou dceru často produkty z Eco řad, naposledy to byly plenky Bamboo Eco diapers. Dcera docela trpí na opruzeniny, a tak se snažím tomu předcházet. Potřebujeme vel. 9-14kg, dcera má 24 měsíců.

3. dub 2023

Eko plenky chceme vyzkoušet, protože jsme slyšeli od okolí samou chválu. Mimo čekáme každou chvíli v květnu a moc se těšíme. 😊
Plenky mini

3. dub 2023

Eko pleny znám, ale ještě jsem nevyzkoušela. Syn občas opruzeniny má a ráda bych tomu předcházela třeba právě s plenkami. Zkoušet bychom chtěli velikost maxi, jelikož syn má přes 9 kilo a je mu 11 měsíců. Ráda vyzkouším a podělím se o zkušenost, jak synovi seděli.

4. dub 2023

S naším uzlíčkem štěstí bychom testování eko plenek uvítali. S narozením syna jsem začala používat eko kosmetiku hlavně pro něho. Už od začátku jsem věděla že chci používat při nejlepším biokvalitu.
Samozřejmě jsem postupem času vyměnila i naši drogerii a teď můžu vcelku s klidem říct že máme ekologickou nontoxic domácnost.
U nás je tedy samozřejmostí že používáme i ekologické pleny již od miminka, především aby byly vyrobeny z přírodního materiálu. Možnost vyzkoušení bychom uvítali. Syn rychle roste a momentálně máme problém s tím že v noci plínku pročůrá, takže bychom rádi vyzkoušeli i jiný typ.
Pokud bychom pleny k testování získali, potřebovali bychom velikost MAXI 7-14kg.

4. dub 2023

Dobrý den, naše štěstí a malý tester v jednom se nám narodí každým dnem. <3 Na ekologii už jsem dbala před těhotenstvím, ale teď samozřejmě ještě o něco víc. Máme připraveno vše na kombinaci látkování a eko jednorázových plenek, ty především v prvních týdnech. Z tohoto důvodu by se nám hodila nejmenší velikost Mini.
Hezký den

4. dub 2023

Ekologii vnímám jako jedno z hlavních temat,která při výběru věci pro synka beru v potaz.Něco ovlivnit nemuzeme,ale tam kde to možné je,vybírám věci k přírodě šetrnější.Jedna se i produkty šetrnější pro deticky.Není mi lhostejné, v jakem stavu předáme planetu našim detem.
Synkov-Slemeno je 2,5 měsíce a brali bychom velikost MIDI.

4. dub 2023

Krásný den,
tyto plenky bych moc ráda vyzkoušela. Při narození prvního syna jsem zvolila komerční značku, což vedlo k vyvolání opruzenin, ekzémům a celkově to nebylo nic příjemného. Pro mého druhého syna, který se narodí v květnu, bych chtěla pořídit plenky, které mají výběrové složení (MINI)🙏. Kdo by nechtěl pro své dítě to nejlepší již od narození a navíc být ohleduplný i k okolnímu světu?

4. dub 2023

Eko produkty bohužel moc často nevyužívám z důvodu vysoké ceny🙈. Syn má rok a 7 měsíce a testování plenek bychom rádi využili. Velikost maxi

4. dub 2023

Dobrý deny jelikož naše malá kráska má bohužel atopický Exém tak bych ráda vyzkoušela eko plenky. Zatím jsme je neměli možnost vyzkoušet 🙂 Alenka má rok a 3 měsíce a používáme velikost 4 ❤️

4. dub 2023

Eko plenky jsou boží vůči prostředí. Syn má skoro rok a čtvrt a rádi by jsme vyzkoušeli velikost Maxi

4. dub 2023

Snažíme se vyhledávat a užívat produkty, které jsou šetrné k přírodě. Proto bychom rádi vyzkoušeli eko plenky velikost Maxi.

4. dub 2023

Ráda bych se svojí roční dcerou vyzkoušela plenky velikosti MAXI. O značce jsem již slyšela od kamarádky, která si ji velice chválí. Snažíme se používat výrobky, které jsou šetrné nejen k pokožce dítěte, ale i k planetě.

4. dub 2023

Používáme jen EKO plenky, kvůli velmi citlivé pokožce a ekzému, takže tyto by byly také Super, moc by se nám hodila velikost 7-14kg.

4. dub 2023

Pro dceru, ktere je rok a ctvrt vybiram eko produkty, abychom ulevili planete, ale hlavne aby se mela "jako v bavlnce", bylo to prirodni, prirozene, bez zadnych parfemaci, a dalsich sajrajtu. U kremu, obleceni taky koukam na slozeni tak proc ne u plenek 🌞🌞

4. dub 2023

Ahoj koniku,moc ráda da bych se zapojila do testování plenek.
Mám doma dva raubire, staršímu Vasikovi je 3,5 roku, úspěšně chodí na záchod, ale v noci má často ještě nehodu, takže plínku na spaní dostává.
Druhý raubíř je Vojtík, je mu 22 měsíců a já mu často říkám posera, protože to, co občas posle do plínky, tak za to by se nemusel stydět ani dospělý chlap 🤣🤣🤣
Od narození má Vojtík problém s pokožkou, musím si dávat velký pozor na to, jakou používat kosmetiku, praxi prostředek. Plínky střídám dost často, protože několikrát se stalo, že se oprudil už po jednom použití, jindy zas byl delší dobu klid a pak najednou červený zadeček. Musím říct, ekologické plínky mám hodně ráda, nejenže jsou šetrné k přírodě, ale také k pokožce mých synků. Vojtík by rad testoval velikost maxi.

4. dub 2023

Naše malá Karolínka by ocenila velikost MAXI 7-14kg, a nebo bych vyzkoušela MINI 3-6kg pro naši maličkou Kristýnku která se nám má narodit podle termínu 8.4, a jako každé dítko i my máme citlivou pokožku, a hlavně ty malé dupy které se rády zapařuji v neEko plenkách. 😔 My radši kupujeme ty šetrné k přírodě neboť krásné sedí, a neprotékaji, a hlavně jsou moooooc pohodlné 👍🍀❤️

4. dub 2023

Eko plenky používáme pro naší malou Elišku jelikož má poměrně citlivou pokožku a po klasických plenkách se nám okamžitě oprudila a celá osypala. A hlavně i Eko plenky jsou mnohem šetrnější k přírodě. A hodila by se nám velikost Mini 3-6 kg.

4. dub 2023

"Hola, hola, plenka volá" - myslím, že už se obě těšíme, až Domča přesedlá na nočník, ale ještě to chvilku potrvá 😊 do té doby chci dcerce poskytnou co nejpříjemnější "pobyt" v plenkách, a to ideálně v těch, které jsou šetrné nejenom k její citlivé pokožce, ale také k přírodě 💚 Myslím, že příchodem miminka je pro každou maminku důležité poskytovat svým drobečkům to nejlepší a nejpřirozenější, což v tomto ohledu pleny Moltex jistě splňují. Dominička eko produkty z velké části používá, proto se ráda zapojí i do testování plenek. Je jí 15 měsíců a potěší ji velikost MAXI.

4. dub 2023

Mám 4 měsíční dceru, se kterou se od narození snažím používat co nejvíce eko věcí. Jsou mi příjemnější i pro ni. Používáme perlan na zadeček místo kupovaných ubrousků, eko plenky malé sedí víc, jsou příjemnější a neprotékají. Tak rádi vyzkoušíme zas něco dalšího. Velikost Midi, pro tu naši obryni 😁

4. dub 2023

Ahojky, termín jsme měli 1.4. Ale dáváme si načas. Vyzkoušeli bychom mini 3-6 kg. A je mi doporučováno co nejméně chemie, ať už v plenkách, nebo v čistících ubrouskach, vlhcenych ubrouskach. Dětičky z toho často mívají vyrážku nebo opruzeniny. Tak bychom rádi vyzkouseli vaše plenky. 😃🍀😃

4. dub 2023

Mám doma 16ti měsíčního syna Theoška rádi používáme eko věci a to i kosmetiku
Vyhovujou nám vším i to že to není převonané😊😀
A Theošek by určitě rád vyzkoušel i tuto značku❤️

4. dub 2023

Syn 1,5 roku, málokteré pleny mu sednou. Ze všech je hned opruzený..přírodní kosmetiku používame velice radi( Zvlaste pak nobilis tilia)
Rádi by jsme vyzkoušeli moltex MAXI

4. dub 2023

Ráda bych otestovala tyto plenky především kvůli ekologickému a jemnému materiálu. Moje holčička má trochu citlivější pokožku, tak se snažím dbát na to, aby ji plinky nedráždily. Je nám přesně 4 měsíce a po mamincinem mléce rosteme jako na droždích, tak by nám udělaly radost plinky vel Maxi (7-14kg). 💚🍀

4. dub 2023

Já si na ekologii potrpím dost a to mám teď třetí mimčo holčičku 14 měsíců ( Velikost tedy MAXI 7-14 kg) ale na eko plenky jsem si potrpěla už když se narodil první syn už tenkrát jsem věděla že půjdu touto cestou pro své děti chci jen to nejlepší a hlavně bez chemie a to jak plenky tak kosmetiku i drogerii a nejen pro děti

4. dub 2023
4. dub 2023

Budu zcela upřímná - na prvním místě pro mne je, aby plenka miminko nedráždila, dobře mu padla a sloužila. Tím sloužila nemám na mysli, že zkouším, co se vejde do plenky za nějaký extrémní čas (12 hodin), ale spíše, že neproteče, nepropouští vlhkost. A vlastně i samotná definice "eko plenky" je pro mne trochu neznámou. Synovi bude aktuálně 5 měsíců a až nebude muset nosit tolik vrstev oblečení, tak jsem připravena jednorázové plenky kombinovat s látkovými.

Rádi bychom otestovali se synem velikost Midi 4-9 kg (aktuálně má cca 7 kg).

4. dub 2023

Vždy hledám takové, aby nebylo dítko opruzené, aby mu seděli a měli dostatečnost savost. Eko produkty jsou pro mně příjemným benefitem. Testoval by Eliášek, kterému jsou 3 měsíce a velikost plen Midi 4-9 kg. 🙂

5. dub 2023

Kvůli atopickemu ekzemu a citlive pokozce naseho syna, hledame produkty a obzvlášt plenky, které jsou vhodné pro velmi citlivou dětskou pokozku. Eko produkty jsou navic skvělým benefitem pro nasi planetu. Nas druhorozeny syn ma 5mesicu a 7kg.

5. dub 2023

Na přírodě mi záleží velmi, proto používám doma bavlněné pleny a jednorázové, když jdeme někam na delší dobu a ja sebou nechci tahat vše na plenkovaní. Příroda je plenami velmi zatěžována a je skvělé, že alespoň někdo na to myslí 🙏 používáme i kosmetiku přírodní. Moltex bych určitě ráda vyzkoušela, velikost Midi by nám mohla sedět 🙂

5. dub 2023

Ekologii vnímám jako jednu z velmi důležitých věcí, a to i při výběru věcí pro své dítě.
Vždy vybírám věci tak aby byli i k přírodě šetrné. Na syna od malička používám eko pleny i kosmetiku, pleny moltex jsme ještě nezkoušeli takž bychom byli moc rádi kdybychom je mohli vyzkoušet. Testovali bychom velikost maxi 7-14kg 🙂

5. dub 2023

Vždy se snažím kupovat produkty šetrné k dětké pokožce i přírodě protože tu máme jenom jednu,Eko plenky však jsem nikdy neskoušela a to naše malá má velmi citlivou pokožku a už nevím jaké ple ky koupit.
Proto bychom moc rádi testovi pkenky
Maxi 7-14kg 👶17 měsíců

5. dub 2023

Upřednostňuji eko výrobky, jelikož jsme rodina s citlivou pokožkou a tyto výrobky jsou šetrné k tomuto typu pleti a také se zároveň snažíme žít udržitelně. Ocenila bych velikosti MIDI.

5. dub 2023

Dobrý den. Ano, snažím se žít a smýšlet ekologicky, ale nebylo tomu tak vždycky. Přivedl mě k tomu dá se říct až partner cca pět let zpět. Máme v plánu i naši dceru až povyroste vést k ekologii a k lásce k přírodě. Proč? Chceme mimo jiné, aby i ona si ještě užila relativně čisté prostředí a přírodu.
Plenky jsme zvyklé pokud jsme v pohodlí domova a ne někde na cestách, tak používáme látkové (ještě takové ty staré poctivé, třicet let staré po mně). Zašpiněné vždy namočíme do kýble s vodu a večer, když jich je více je vypereme v pračce. Jednorázové plenky používáme příležitostně, pokud jdeme k dětské lékařce, nebo jsme někde na návštěvě či na výletě. Zkrátka tam, kde by nebylo komfortní používat a schraňovat zašpiněné látkovky. Co se týče eko plenek, mám zkušenost pouze se značkou ekologických plenek Eco by Naty, které jsou také fajn. Plenky Moltex jsem ještě nikdy nekoupila se přiznám, ale moc rádi bychom je případně vyzkoušeli - velikost MAXI 7-14 kg.
Z eko produktů, které používáme, mohu doporučit maminkám co neznají Mýdlové ořechy na praní, suprově perou, lze opakovaně použít i na dvě praní a navzdory vyšší pořizovací ceně celkem dlouho vydrží.
Přikládám fotku naší malé "akčňačky", která neposedí ani vteřinu, takže není možné jí vyfotit zepředu 😀

5. dub 2023

Moltex plenky byly první, které jsem synovi v porodnici dávala. I když byl synek drobeček, moc pěkně mu seděly. Doma látkuji a jednorázové má jen v noci. Tím, že má plenku v noci na sobě déle, vybírám plenky šetrné k pokožce a životnímu prostředí. Oboje Moltex plenky splňují. Spokojená jsem i s Moltex vlhčenými ubrousky, které oceňuji, když jsme mimo dosah domácího přebalovacího pultíku. Doma používám opakovaně pratelný perlan namočený do vody s kapkou oleje.
Synovi jsou téměř 4 měsíce a seděla by mu velikost plenek Midi 4-9 kg.

5. dub 2023

Mám syna 2 měsíce, bohužel se mi začal dost osypavat, po slavných pampers plenkách a je i zapařený a ráda bych vyzkoušela nějaké eko pleny, protože parfemace a další hnusy nám očividně nesvědčí

5. dub 2023

Naše holčička se narodila před necelými 3 týdny a tak jsme zrovna ve fázi testování a hledání vhodných plenek. Vyzkoušeli jsme zatím pár českých značek, ale protože je mi ekologie a obecně ekologičtější výrobky bližší, ráda bych se zapojila do testování a vyzkoušela právě Moltex, které jak se zdá, splňují všechny mé požadavky. 😍 Narodila se s necelými 3 kily a rychle nám roste. Zatím bychom využili velikost mini. 😊

5. dub 2023

Synovi je dnes 14 měsíců. Snažím se využívat eko přípravky, hlavně z důvodu synovo atopického ekzému a časté vyrážky. Bohužel tím, že jsem se synem sama jsou pro nás eko výrobky finančně náročnější, proto by jsme uvítali testování a pokud by synovi vyhovovaly, zůstaly by jsme u nich. Potřeboval by MAXI.

5. dub 2023

My na cenu sice uplne nehledime, ale po spatne zkusenosti s jednou znackou ekonplenek jsme byli zklamani a o eko.jsme moc neusilovali. Radi tomu dame druhou sanci s touto znackou. 🙂 Mame doma pohodare, kteremu padne velikost MAXI. ;)

5. dub 2023

Miminko se narodí za pár týdnů a ráda bych zkoušela Eco plenky. Sama mám alergii na latex. Zároveň se zajímám o ekologii a vše s tím spojené, je mi blízké. Velikost nejspíš MINI 🙂

6. dub 2023

Eko plenky chceme vyzkoušet, protože jsme slyšeli od okolí samou chválu. Mimo čekáme každou chvíli v dubnu a moc se těšíme. 😊
Plenky mini

6. dub 2023

Eko plenky to mi přijde jako bezva počin,zvláště při té spotřebě co prcci mají, miminko čekáme počátek listopadu a já už nyní zjišťuji alternativy jak co nejméně škodit přírodě (látkovky nevyjímaje).Tak asi bychom uvítali nejmenší velikost❤️

6. dub 2023

Eko výrobky používáme v celé domácnosti. Hlavním důvodem je zdraví rodiny a tedy výrobky šetrné nejen k dětské pokožce. Zároveň ale potřebuji, aby nám výrobky vyhovovaly a to tedy nejen kvalitou, ale i prktičností, pohodlím a v neposlední řadě vůní, vlastně nevůní! Dalším důvodem je enormní zatěžování planety, snažíme se tedy používat věci, které naši zelenou planetu zatěžují co nejméně. Dceři je 9 měsíců a potřebovali bychom velikost Midi 4-9 kg, bude nám potěšením se o případné testování a jeho průběhu podělit s ostatními.

6. dub 2023

Používám jiné eko plenky už od narození, ale ráda zkusím tyto abych porovnala. Při té spotřebě plen je vhodné používat eko plenky, zatěžování planety už je více než dost. Ráda zkusím velikost Maxi.

6. dub 2023

Doma máme z velké části netoxickou domácnost. Vyhýbáme se rope apod ve složení, pro malého pouze čistě netoxickou drogerii a přípravky. Co se týká stravy tak pro malého pouze bio at má co nejlepší start do života. Bude mu 8 měsíců a už bychom využili velikost maxi.

6. dub 2023

Rádi bychom se synem otestovali plinečky ve velikosti Maxi. Syn bude mít 7 měsíců a má necelých 9 kg. Dříve jsem po pravdě neřešila, jaké plenky používáme, ale nyní se snažíme vyhýbat těm nešetrným obloukem... Syn začal mít nepěkné opruzeniny a třeba by nás od nich plinečky Moltex zachránily. Už jsme vyzkoušeli mnoho druhů a zatím jsme nenašli ty, které by mu opravdu sedly. Přeji pěkný den. 🙂

6. dub 2023

Dcera má 18 měsíců a snažíme se jít víc eko a bio cestou💚 která si myslím, že je vhodnější pro její zdraví i pro planetu, na které bude žít ona i její děti🌍 V plenkách MAXI by ji bylo určitě skvěle👧🏼

6. dub 2023

Mám dcerku 5 let a syna 1rok.
Snažíme se co nejvíce používat eko a bio jednak je to vhodnější pro děťátko ale také pro planetu ❤️ plenky by nám udělali velikou radost 🥰

6. dub 2023

Syn Honzík, který brzo bude mít rok a půl, má citlivou pokožku a trpí na opruzeniny. Jen tak nějakou plenku nesnese, proto vždy volím ty bez pafemace, chloru a pokud možno eko. Ona ta planeta se nám jednou za ekologii snad odvdeci. Máme jenom jednu!

6. dub 2023

Poslední dobou čím dál častěji sahám po eko výrobcích nejen z důvodu ochrany prostředí, ale i kvůli nejšetrnější péči o dětskou pokožku. Plenky Moltex mám v podvědomí, ale zatím s nima nemáme zkušenost. Synovi 10 měsíců bych zvolila velikost maxi.

6. dub 2023

Uz mesic látkujeme.Predtim jsem to moc neresila,koupili jsme nejlevnejsi plinky a neco jsme dostali od navstev.Rada bych vyzkousela eco plinky.Mala ma 13 mesicu.

6. dub 2023

Pro své děti si preji jen to nejlepsi,jako asi každá maminka. Jsem limitovaná finanční situaci, ale na produktech pro děti koukám především na kvalitu.
Oba synové jsou atopici, ten mladší bohužel rozsahleji, proto volíme bio a eko produkty, které mu nezpůsobují potíže. Plenky bych využila pro 2leteho syna, a to ve velikosti Maxi. Nocnik totiž zatím není jeho kamarád,ale v létě na tom zkusíme zapracovat 🙂

6. dub 2023

My teprve miminko čekáme termín máme 12.4.2023, chtěla bych ráda vyzkoušet tyto eko plenky už jen díky tomu, že čekám první miminko a nevím jaké plenky mu budou vyhovovat. Proto bych ráda vyzkoušela i tyto. V případě kdyby jste nás vybrali tak bychom potřebovali plenky velikosti Mini. Bohužel bych ráda dodala fotku svého miminka ale můžu tak maximálně ultrazvuk 😁😊

6. dub 2023

Ahoj.
Pro své miminko chci jen to nejlepší a věřím, že eko plenky budou to pravé pro něj. Bez alergických reakci a opruzenin,navíc šetrne k přírodě .
Pleny bychom radi testovali ve velikosti MIDI.
Hezky den a krásné Velikonoce .

7. dub 2023

Po eko plenkách jsem sáhla protože sama trpím kožními problémy a musím používat speciální kosmetiku. Po narození syna jsem se bála aby neměl vyrážky, opruzeniny a různé svědění, takže eko výrobky využíváme opravdu ve velkém. Pokud by jsme testovali hodila by se nám velikost MAXI, popřípadě velikost MINI, protože další člen rodiny je na cestě (konkrétně se má narodit v květnu 🙂). Hezký den 🙂

7. dub 2023

Přeju pěkný velikonoční pátek. Možnost testování mě nalákala, že jsem se snad po dvou letech možná po delší době přihlásila na svůj účet a zkouším své štěstí 🙂
Mám dvě děti (1 rok a 4 roky) a přiznám se, že máme velkou spotřebu všeho, že Eko produkty nějak nestíháme googlovat a kupovat (taky hlavně kvůli vyšší pořizovací ceně) ☹ Na co jsem se ale snažila dbát je třídění plastů atd. A dost jsem u obou dětí řešila příkrmy, koukala jsem na kvalitu a na složení a když to bylo jen trochu možné, preferovala jsem je v bio kvalitě. Ale kdykoliv mi někdo z mého okolí nabídl z jeho zahrádky mrkev, dýni a další plody, brala jsem si raději to a vařila z toho, protože jsem vždy věděla, co jsem tam přesně dala. Plenky bysme rádi otestovali a pak rádi napíšeme pár slov, prosili bysme velikost MAXI. Díky, A.

7. dub 2023

Syn má aktuálně 13 měsíců a 9 Kg a rádi bychom využili možnost vyzkoušet plenky Moltex Pure vel. Maxi 7-14 Kg. Od narození používáme pouze jednorázové pleny, na látkování jsem si netroufla. Zkoušeli jsme plenky značky Bobilo, kde jsem ocenila českou výrobu a jsem s nimi spokojena a dodnes je kupuji. Vyzkoušeli jsme také Eco by Naty, kde jsem tak spokojena nebyla. Snažím se u všech produktů na dítě i pro domácnost preferovat eko kvalitu, nevadí mi si ani za ni připlatit, ale ani to někdy není nutné. Např. nikdy jsme nepoužívali jednorázové vlhčené ubrousky, pouze perlan s vodou a mesíčkovým olejem, takže syn na opruzeniny nikdy netrpěl 🙂

7. dub 2023

Krasny dobry den, eko produkty urcite podporujeme a najma v kozmetike. Eko plienky sme este neskusali takze by to bola pre nas dalsia uzasna skuska po ktorej by smw sa rozhodli ci ostaneme pri Eko plienkach alebo obycajnych. Testoval by ich moj rocny syn Mathiasko a urcite plienky Maxi kedze ma uz 11kg😄

8. dub 2023

Ahoj , jsem maminka dvou dětí .
Plenkové dítě Šimonek , teď čerství jeden rok 😊 a dcera Ditta čerstvé tři roky ( menší puberta ) 😅
Co se týče eko produktů , tak jsem do toho začala nahlížet právě už při narození dcery a zůstávám věrná i teď , protože oba mají atopický ekzém , tak se snažím o co nejšetrnejši kosmetiku, drogerií a vlastně vše. Šimonek by rád zkusil pleny MAXI. Značku MOLTEX ještě vyzkoušenou nemáme , ale už jsem o ni slyšela dobré recenze 🥰

8. dub 2023

Dobry den, radi se zapojime do testovani. Od narozeni druhe dcerky kupujeme jen eko plenky, mame vyzkouseno jiz nekolik znacek a radi vyzkousime tu Vasi 🙂 co se tyka pece o detskou pokozku, tak za me, je nekdy mene vice, takze pouzivame bambucke maslo a od weledy krem na zadecek, jinak perlan a vodu. Dcerce bude zitra 10mes a ma 9.4kg 🙂 radi bychom vyzkouseli plenky nebo kalhotky 🙂

8. dub 2023

Dobrý den, mám dvě děti, a u druhé dcerky jsem začala zkoušet eko plenky. Nějaké už máme vyzkoušené a rádi vyzkoušíme další 👍
Dcerka má 6 měsíců a 7kg 🙂

8. dub 2023

Ano, ekologie a zdravotní stránka přebalování jsou u mě na prvním místě. Plánuji používat látkové pleny a ekologické varianty jednorázových plen dokud si nenajdu systém. Syn se má narodit v nejbližších dnech. Vypadá to, že bude pěkný cvalík, tak bychom potřebovali plenky ve velikosti MIDI.

8. dub 2023

Ahoj, po zkoušce par typů plenek jsem zkusila eco a nejlépe seděli na syna jemnou miminkovskou pokožku 😊 uz predtim jsme se doma snažili kupovat eco výrobky a nedáme na ne dopustit! Jsou šetrnější k planetě a plus, ze je mimco spokojené.
Použili bychom velikost Maxi a malému je půl roku 🥰

8. dub 2023

Zdravím, tak eko výrobky se snažíme, ale eko pleny jsme ještě neměli, tak velmi ráda s malým otestujeme. Malému je rok a dva měsíce a vzhledem k tomu, že jsme všichni alergici, tak se snažím používat co nejšetrnější přípravky. Plenky má velikost Maxi 7-14 kg.

9. dub 2023

Bez parfému, chlóru a latexu? Ze 100% přírodních zdrojů? 💚 Ano, tak přesně tohle jsou plenky, které bychom s Klárkou (15 měsíců) chtěly otestovat. Dcerka je moje třetí dítě, takže už pár tisícovek plenek pod mýma rukama prošlo, a proto vím jak důležité je jejich složení - jak pro miminko, tak i pro přírodu.
Jsem aktivní maminka, co ráda cestuje, dá si kávu s kamarádkou nebo chodí s dětmi do knihovny a na kroužky. 🙂
O dojmy i fotky z testování se moc ráda podělím s ostatními maminkami, dcerce by vyhovovala velikost Maxi 🍀

9. dub 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme,
konik_testuje

@adelanovakova93, @adell237, @ajenka2022, @andrysek111, @andy2018, @anetanajser, @anettkah, @biggold7, @bohhana, @denisapetras, @denisaplchova, @dida2400, @dominika_siud, @drobnix, @ela_k, @eva_filip, @evonel, @evussia, @firefly13, @gambi000, @goovana, @hope_m, @irca8, @j83, @jana31990, @janicka_7, @jirina22, @jolanasalabova, @kacisenka, @kajulasmrcek, @katies1, @kkuurree, @kocickanela, @kveta1, @lenatko91, @lenca1994, @leonagodo, @lucius23, @lucsmej, @lunewbie, @mamikajuli, @manisuja, @marketka3x3, @martiii04, @martinajirusova, @matyldik, @miba22, @michme, @mirkaterka, @misaa56, @miska03, @misshhka, @mnoukavka, @monimoni89, @mrsmishelina, @natalie_k, @nellinka123, @palikova, @pavulka, @petulakopec, @ppetruska21, @principiska, @renacze, @rotoprdka, @semeradovanatalie, @sisulinka82, @sonu_la, @sspal, @tangerina, @terezfr, @terkasss, @teryruby, @tichaj98, @tridvajedna, @triskova_v, @veronikasurova, @vlahy, @vosbarka, @zdendame, @ztracenka93

17. dub 2023

Začni psát komentář...

Odešli