konik_testuje
24. říj 2022
482 

Darujte dvojnásobnou radost

Co máte raději? Když dárky dostáváte, nebo když je dáváte? Musím se přiznat, že dostávat dárky je krásný pocit. Ale když vidím, že jsem s výběrem dárku trefila do černého, je moje radost nesrovnatelně větší. Na dárcích si totiž dávám obzvlášť záležet. Snažím se všímat si, co má kdo rád, pro co má slabost. Nevím, jestli to máte podobně, ale jediný, komu mám problém vybrat dárek, je manžel. Nic nechce, ještě méně toho potřebuje a cituji jeho slova, má všechno... Proto mě velmi potěšilo, když jsme do redakce dostali na testování gurmánskou dárkovou sadu Craftiry box.1

Dárkové boxy Craftiry představují úplně nový koncept dárků, které si obdarovaný sám dotvoří. Uvnitř ukrývají všechny potřebné komponenty nebo ingredience a podrobný návod k dodělání dárku. S dárkovými boxy darujete rovnou dvojnásobnou radost. První nadšení se dostaví po rozbalení, další pak až bude hotovo.

Už samotný nápad se nám moc líbí. Říká se, že v každém muži se skrývá kousek malého chlapce. A tento koncept dárků je, podle mě, pro muže ideální. K narozeninám, k Vánocům i třeba jen tak.

Výběr dárkových boxů je opravdu pestrý. Od kreativních1, ve kterých se nachází vše potřebné k výrobě koženého pásku, nože, stylového koženého zápisníku či mýdel, přes gurmánské1, které potěší masožrouty, milovníky pálivého i znalce kávy. Pokud jste zastáncem názoru, že nejlepší dárek je ten jedlý, vybrat si můžete mezi dárkovým boxem na přípravu domácích chilli omáček, sushi, sušeného masa nebo dárkovou sadou na domácí pražení kávy.

My v redakci jsme testovali maxi set pro výrobu sushi. Asijskou kuchyni máme doma opravdu rádi, ale nikdy jsme si netroufli na přípravu právě domácího sushi. S Craftiry boxem by to prý měl zvládnout úplně každý. Uvnitř boxu se nacházejí všechny potřebné ingredience (řasa Nori, sushi rýže, rýžový ocet, sezam bílý, sezam černý, sójová omáčka, sushi majonéza), pomůcky (podložka a paličky), přehledný návod a recept na sushi. V obchodě si stačí dokoupit čerstvé ingredience na plnění sushi podle chuti.

Příprava je mnohem jednodušší, než se na první pohled může zdát. Postupovali jsme podle receptu přiloženého v Craftiry boxu.

Nejvíce jsme se obávali vaření rýže. Stačí však dodržet postup v návodu a byla přesně taková, jaká má být. Než rýže vychladla, připravili jsme si čerstvé ingredience, kterými jsme chtěli sushi plnit, a pomůcky potřebné k přípravě.

Plnění pak byla opravdu zábava. Vyzkoušeli jsme si připravit Maki Sushi v řase Nori a také „obrácené“ California sushi posypané černým sezamem. Součástí boxu je i famózní pikantní majonéza a sójová omáčka, které doladily chuť k dokonalosti.

Za redakci můžeme maxi set pro výrobu sushi doporučit všemi deseti. Byla to opravdu zábava a s výsledkem jsme byli nadmíru spokojeni. Samozřejmě, že to chce trochu praxe, aby byly stejně estetické, jako ty, které si objednáváme v restauraci. Ale na to, že to bylo „tenkrát poprvé“, jsme to zvládli výborně. Byl to opravdu příjemně strávený čas ve dvou završený chutnou večeří. Co víc si přát?

#test_craftiry_box

Začni psát komentář...

Odešli