1 / 28
    Axilární samolepíci teploměr, hypoalergení, určen na 1 použití po dobu 48 h. Vyzkoušeli jsme hodně teploměrů, syn trpěl na periodické teploty až 40 a tenhle je jeden z mála, který měřil přesně, Prý je používají v německých nemocnicích.

    zkoušeli jsme, ale pořád se odlepoval a přilepoval na oblečení, i když pokožka byla čistá a bez záhybů, první vydržel nejdéle asi šest hodin, další už maximálně dvě ☹ Ale měřil docela pěkně, to jo 🙂

    26. čer 2013
    hojda
    autor

    @qitecek Tak to nechápu, nám nešel skoro vůbec odlepit po těch dvou dnech? Kam jste lepili?

    26. čer 2013

    k podpaží, jako je na obrázku 🙂 Viděla bych to použití pro ta nejmenší miminka, co se skoro vůbec nehýbou.. 🙂

    26. čer 2013
    hojda
    autor

    @qitecek Já to dávala tříletému synovi a fakt jsem to nemohla sloupnout po těch 2 dnech, taky do podpaží, musí se najít rovné místo, které se při pohybu moc nenamáhá. Jinak v Německu se to používá klasika v nemocnicích pro všechny pacienty, takže bych se divila,že by to používali v nemocnicích, pokud by to nedrželo.

    26. čer 2013

    no já věřím a lepila jsem takhle už pět a vždycky se mu to strhlo 😉 A používali jsme to v roce a půl. Dávala jsem to na nejrovnější místo bez záhybů, co šlo. Když dal ruku dolů, tak to měl stále rovné. To je hezké, že to dělají v Německu, ale moje zkušenost je jiná.

    26. čer 2013
    hojda
    autor

    @qitecek Jedině mě napadá, že máte nějakou špatnou sérii, které málo lepí, nebo staré vysušené lepidlo☹.

    26. čer 2013

    možné to určitě je, dostali jsme několikero zkušebních vzorků v lékárně k nákupu nad xy..

    26. čer 2013

    a dá se někde koupit?

    11. srp 2013
    hojda
    autor

    @juvik86 Já ho koupila tady od nějaké paní na bazárku, zkusila bych mimibazar,,-rmálně se totiž prodává myslím po 1000 ks☹. Jeden stály myslím 10,-

    11. srp 2013