firsttime
14. črc 2020
234 

Čím jsem podpořila zdraví svého miminka ve 3. trimestru? Přeci doplňkem stravy Mama od Moller´s.

Jak probíhalo mých prvních 14 dní testování vitamínů, minerálů a Omega-3 Mama od Moller´s? To se pokusím sepsat v následujícím článku.

Testovat jsem začala ihned, jakmile mi dorazila zásilka. Balení na 28 dní se skládá z tablet (vitamíny a minerální látky) a kapslí (Omega-3). Po otevření krabičky mě překvapila (nebo zděsila? 😀) velikost kapsle. Je opravdu obrovská. Bohužel trpím již od začátku těhotenství zažívacími problémy (neustálé zvracení), proto je pro mne utrpením i čistění zubů. Nicméně, když jsem zvolila sladké nápoje, bylo polykání příjemnější. Každý den jsem tabletky a kapsle polykala v rámci snídaně či svačiny. Dále mne překvapilo, že ze začátku testování jsem z tabletek cítila "rybinu". Tu bych čekala spíše u kapslí. V podstatě jsou ale tablety i kapsle chuťově neutrální.

Během těchto 14 dní jsem byla na kontrole ve 31. tt, kde mi pan doktor sdělil odhadovanou velikost prcka. Prý je velikostně o týden starší, ale to neznamená, že věřím fámě o rození větších dětí při braní doplňků stravy v těhotenství. Ba naopak -  již jednoho syna mám a narodil se mi se standardní váhou 3,5 kg (brala jsem konkurenční vitamíny) a nyní to bude asi podobné. Jsem ráda, že malému můžu dopřát vitamíny/minerály, které bych mu jinak ve své stravě nedala. 

Hlavní výhodu vidím v množství minerálů i vitamínů oproti konkurenčním výrobkům, např. (oproti mým původním) je v těchto železo nebo hořčík. Další výhodou je určitě velikost tabletky, která je menší oproti konkurenčnímu výrobku, který jsem brala do začátku testování.

Jako zásadní nevýhodu bych viděla ve velikosti kapsle. Určitě bych preferovala raději dvě malé, než-li jednu velkou, která se mi špatně polykala. Na jiné nevýhody jsem nepřišla. 🙂

Touto cestou bych chtěla moc poděkovat Moller´s a Modrému koníku, kteří mi testování umožnili. 🙂

#test_mollers2  #recenze 

#zkusenosti_mollers_mama

Začni psát komentář...

Odešli