tý jo super 🙂 to já bych si na dort asi netroufla ☹
ty ses teda do toho dala 🙂 bravo, bravo!
@pupickova Pupi, vnitřek byl krásně barevnej, ale už nebudu dělat ten krém z pomazánkovýho másla, docela se po rozkrojené jak kdyby táhal, takže to zkazilo výslednej efekt☹ Kdyby to bylo z normálního máslovo-pudinkovýho, bylo by to super. Taky jsem zjistila, že stačí 3 barvy duhy až až, nebo to chce větší formu. 5 bylo zbytečně moc.🙂
@cuket78 to teda nemám... prostě vezmu takovej ten želatinovej ztužovač za studena, na pytlíku si přečtu kolik hmoty to asi tak zahustí a pak smatlám co mám 😀 někdy jen jogurty, klíďo i už ochutcený, nebo jogurty s ovocem, nebo tvaroh, jogurt a třeba strouhanou kočkoládu... no prostě co mám doma 😀 A abych se nebála, že to bude řídký, tak pro jistotu na tu jednu dávku dávám jeden a půl pytlíku toho ztužovače. Takže když je ztužovač na 700g hmoty, smíchám 700g hmoty a dám tam jeden a půl ztužovače - pro sichr 😀
no vidíš!! Jsi prostě úžasná! 🙂 Vypadá perfektně, ještě by mě zajímala fotka na řezu 😀