1 / 1

    Ja ji uz uplne prestala pouzivat. Muj tip 100% maybeline,hranata.

    7. bře 2024

    Vím, že MAC má jednu řadu rtěněk, které hezky drží a nejdou dolů - jen odličovačem. 🙂

    7. bře 2024

    Max faxtor

    7. bře 2024

    @nnnadja Myslíš super stay matt, nebo tu novou lesklou? Ta matt je mi dost nepřijemná na rtech.

    7. bře 2024

    Rtěnky miluju. Za skvělé peníze je Sephora, Lip stain, nebo tady zmiňovaný Maybelline, ale vadí mi tam silnější krusta. Pak Lancome, lip ink, s MAC mám celkem dobrou zkušenost, ale dvakrát jsem reklamovala tekutou rtěnku s poškozeným uzávěrem.

    7. bře 2024
    annama
    autor

    Tak já nějakou zmíněnou prubnu. Díky

    7. bře 2024

    Maybelline vinyl ink

    7. bře 2024

    Maybelline stay Matte, Dermacol/Rimmel 16h lips (nevím, kterou tam máš, mám obě a jsou obdobné), teď mám nějakou od L'Oréal a ta taky krásně drží.

    7. bře 2024

    @hojda stay matt,zadna jina nedrzi vic. Tak se necham inspirovat..

    7. bře 2024

    @annama Taky s ní mám už delší dobu problém a štve mě to, měla jsem radost, jak krásně a dlouho drží bez potřeby opravovat. A těch pár odstínů, co teď mám doma, tak nic moc, a to i v té nové placaté verzi, která navíc nejde postavit do poličky. Takže už znovu kupovat nechci.
    @zebruska Kterou přesně od LOrealu?
    @jennyska A víš název té MAC?

    Ať můžu načíst recenze. Ráda bych trefila nějakou dobrou hned napoprvní 😁.

    7. bře 2024
    annama
    autor

    @thalia ona byla jeden čas úžasná, ráno jsem ji nanesla a večer dala dolů. Normálně jsem pila, jedla a držela. Teď ji musím několikrát v průběhu dne použit opakovaně. A nebaví mě to😂

    7. bře 2024

    @annama Přesně, ráno aplikovat, večer sundat 😁. Teď se mi navíc i drolí, žmolkuje, nebo jak to popsat. A to ani nedávám moc. Přijde mi, že dřív měla jinou konzistenci. Zkoušela jsem teď i např. Essence 8 h matte, líbila se mi barva, v drogerii mi krásně zaschla a neobtiskávala se. Nicméně nevydrží, docela rychle se setře. Tak bych ráda měla další pokus úspěšnější.

    7. bře 2024

    @nnnadja ta je mi neprijemna na rtech, vim, ze to ma vic lidi, nekomu vadi, ja ji porad citim na rtech.

    7. bře 2024

    @thalia netuším, byl to dárek, žádný název na ní nemám 🙈

    8. bře 2024
    8. bře 2024

    @zebruska Tak to jsem neměla vidět 🤣. Tenhle odstín 114 je super! Viděla jsem už několik videí, kde testují odstíny, a asi to budu muset vyzkoušet. 😁.

    10. bře 2024

    @thalia nooo, koukla jsem, ale nic uz na ni nevidim 🤦‍♀️ Ze by to bylo to jejich Retro Matte liquid lipcolour? To mi prijde nejbliz a asi je to ono. Maji nekolik odstinu.

    11. bře 2024

    @thalia A ještě jsem měla jednu super, co mi doporučila známá, od Gabriella Salvete, Petra Nude Collection - Matte Lips, ale koukám, že ta se už neprodává, byla to limitka. Nicméně, ta drží skvěle! 🙂

    11. bře 2024