24 / 37
    květen 2013 - třetí cyklus..noo, tak jistě, já musím mít všechno že..cyklus s ovu a délkou pro mě typickou (hurá), ale se špiněním od půlky luteální fáze. Takže prosím příště lépe.Děkuji.

    pěknej - takový jsem dřív taky měla, tak jsem zvědavá - po druhým porodu teď měřím 1.cyklus...

    30. čer 2013

    Dívala jsem se, že jsi užívala drmek, bere se teda od ms do ovulace? Děkuji

    30. čer 2013
    andelka
    autor

    @raffaelo brala jsem ho do ovulace 3x denně, potom 1x..ale právě v té půlce mi došel..příště ho budu brát celý cyklus, zřejmě potřebuju podpořit progesteron opravdu hodně.

    30. čer 2013

    @andelka já mám tinkturu co se má užívat 3x10 kapek. Ale dávám si to 15 ráno a 15 večer, at ji nemusím brát do práce. A užívala jsem jenom prvních 14 dní, protože jsem si nebyla jistá, jak dlouho se může užívat. Bojuji s docela dlouhými cykly 39 dní. Ovulace bývá až kolem toho 27-29 dne. Takže ho můžu užívat po celou dobu? Já jen, že se nesmí v těhotenství.

    30. čer 2013
    andelka
    autor

    @raffaelo určitě, já jsem ho začala brát kdysi na dlouhé a nepravidelné cykly (30-43dní) a po dvou měsících se mi to srovnalo. Vysazuje se během menstruace, takže pauza v užívání tam je. Já ho beru 3x dokud mi BT nepotvrdí ovulaci (což je 3dny po ovu) a pak jsem brala 1x. Obvykle to stačilo, ale teď po porodu mi to víc hapruje.

    30. čer 2013

    @andelka hmmm tak to já jsem dělala pěknou blbost, že jsem ho brala prvních 174 dní ☹ moc děkuji za objasnění. Ještě tento cyklus zkusím Gynex. S ním náhodou zkušenost nemáš? 🙂

    30. čer 2013
    andelka
    autor

    @raffaelo no prvních 14dní když máš ovu takhle pozdě nestačí. S Gynexem ne, jen s Femigardem. Brala jsem ho po vysazení HA a cykly celkem dobrý. Začaly blbnout chvíli po jeho vysazení.

    30. čer 2013

    @andelka jedna kámoška mi poradila Gynex a druhá Femigard. Jedna dobrá duše mi tady pošle ten Gynex a pak když tak prubnu i ten Femigard. A Tobě teda zkrátil cyklus jen ten drmek?

    30. čer 2013
    andelka
    autor

    @raffaelo no já brala Femigard preventivně a ty cykly jsem měla dobré (i když jeden anovulační i s Femigardem, tak nevím), pak jsem ho vysadila a začalo to haprovat. Nasadila jsem drmek a srovnalo se to. Při jeho braní se mi to srovnalo na 31-34dní, což je už fajn. Po prvním porodu se mi to takhle vrátilo samo od sebe. po druhém to bylo horší, takže jsem zas sáhla po něm.

    1. črc 2013

    @andelka moc děkuji a nezlob se, že jsem setak vyptávala.

    1. črc 2013

    co je drmek? 😅

    3. črc 2013
    andelka
    autor

    @rammar drmek obecný (mnišský pepř, agnus castus), bylinka, podporuje progesteron a srovnává hormonální hladiny.

    3. črc 2013
    andelka
    autor

    @raffaelo nezlobím 🙂

    3. črc 2013

    @andelka hmm, že bych pořídila?vypadá to,že dnes přišla po roce a čtvrt MS,zrušili jsme noční kojení,takže už to asi nastane,ale cykly mi haprovaly už před,tak ted to asi bude podobný,tak nevím,jestli ho nezkusím,když Ti pomohl. Mně teda pomohl na úpravu cyklů i sarapis

    3. črc 2013
    andelka
    autor

    @rammar tak když funguje Sarapis, tak zkus třeba zas ten. Měla jsem kdysi i Femigard.A někdo si chválí Gynex.

    4. črc 2013