Který sportovní kočárek s nosností do 22 kg je vhodný pro nižší rodiče?

Zodpovězené
15. zář 2023

Ahoj,

potřebovala bych poradit sportovní kočárek pro ročního chlapce, který má 12 kg a měří 80 cm.

Požadavky:

  • vhodný pro nižší rodiče,
  • skladný,
  • vhodný do města i na vesnici,
  • na výlety a občas do sněhu,
  • nosnost do 22 kg,
  • cena do 7 000 Kč,
  • do konce kočárkovacího období.


Který kočárek splňuje mé požadavky?

Děkuji

Ahoj,

nejpopulárnějším a cenově dostupným modelem je Valco Baby Snap 4 ve verzi Sport s nafukovacími koly, díky kterým si hravě poradí s nerovnými cestami na vesnici nebo lehčím terénem. Kromě přirozeného pružení kol však žádné jiné odpružení na konstrukci či kolech zabudované nemá.

Oblíbeným a odpruženým modelem pro nízké rodiče je Greentem Upp Classic, který je designově specifický. Jeho plastová konstrukce jej činí velmi lehkým a dodává mu extra pružení. V nabídce je ve třech barevných provedeních. Barevně sladěná plná kola jsou určena převážně pro městský terén.

Nabízím i kočárek Kinderkraft Route pro nenáročné rodiče, kteří se pohybují po vesnickém povrchu. Sportovní sezení lze napolohovat do skoro úplného lehu. V případě častého cestování autem či potřeby každodenního skládání pro úschovu kočárku zaujme pouhým složením spolu se sedadlem nasazeným ve směru jízdy.

A zvaž i prostorné modely Bugaboo Bee 6 nebo předchůdce Bugaboo Bee 5.


Na co si dát pozor před koupí kočárku z bazaru? - i na toto téma jsme natočili video, které Ti sem připínám.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka