Který sportovní kočárek můžu složit spolu s kolečky?

Zodpovězené
13. led 2023

Ahoj,

hledám sportovní kočárek, který můžu složit spolu s kolečky, aby se šikovně vešel do kufru auta. Mám Roan Bass Next a ten se bohužel skládá zvlášť a je s tím problém.

Chtěla bych, aby se dala sedačka otočit po směru jízdy i do protisměru. Důležité je, aby se dal dát do úplného lehu.

Našla jsem Kinderkraft All Road a Kinderkraft Vesto, ale moc se mi nelíbí.

Můžeš mi poradit nějaký jiný?

Děkuji

Ahoj,

asi myslíš skládání konstrukce s nasazeným sportovním sedadlem. Tuto funkci Tvůj kočárek Roan Bass Next nemá. Kola se však z konstrukce dají odebrat.

Pokud správně rozumím, tak hledáš sportovní pokračovací kočárek s otočným sedadlem, který je vhodný pro vyšší rodiče a projede i nerovnější terén - město, vesnici a zvládne výlety. Doporučuji dívat kočárky s vyšší nosností sportovního sedadla. Kinderkraft All Road a Kinderkraft Vesto mají nosnost pouze 15 kg, to je stejně jako má Tvůj Bass Next. Pokud chceš, aby Ti kočárek vydržel do konce kočárkovacího období, tak koukej na vyšší (22 kg) nosnost.


Díváš se na kočárky určené pro vyšší rodiče, takže takové kočárky najdeš i v doporučení ode mě.

Vyhovovat Ti budou kočárky Moon ReSea S nebo Moon ReSea Sport. Mají rodičovské rukojeti teleskopicky nastavitelné do výšky 110 cm. Jejich sedadla mají výšku zádové opěrky 53 cm, nosnost sportovních sedadel 22 kg.


Prohlédni si také cenově dostupné městské kočárky Valco Baby Snap Ultra a Valco Baby Snap Ultra Tailormade. Jejich nevýhodou je, že jsou bez odpružení. U maminek jsou ovšem populární.


Pokud by Ti stačila rodičovská rukojeť ve výšce 104 cm, tak určitě doporučuji prostorný kočárek Mamas&Papas Armadillo Flip XT 3. Má 53 cm výšku zádové opěrky a celkovou ložnou plochu až 100 cm. Mezi vybranými kočárky je nejprostornějším.


Podobnými modely Flip XT 3 jsou i Mamas&Papas Ocarro a Mamas&Papas Urbo 2.


Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka