Který sportovní kočárek má odolnou konstrukci, pevnou stříšku a jde do úplného lehu?

Zodpovězené
4. lis 2022

Ahoj,

hledám sportovní kočárek.

Kritéria:

  • lehký do schodů,
  • skladný do auta,
  • více do města, méně do terénu,
  • odolná konstrukce pro každodenní používání,
  • větší odkládací prostor na nákup,
  • úplný leh,
  • dostatečně dlouhá a pevná stříška, což se nezavře v každé díře na chodníku,
  • může/nemusí být otočný v obou směrech.


Jaký kočárek mi můžeš poradit?

Děkuji

Ahoj,

prohlédni si kočárky Britax Strider M a Britax Strider S. Jsou to městské kočárky, které jsou cenově dostupné. Jsou skladné a mají velké nákupní košíky.



Výbornou volbou, kterou také často doporučuji, je kočárek Maxi-Cosi Leona². Kočárek je prostorný i pro větší dítě. Leh má skoro úplný a je velmi podobný dítěti v postýlce s hlavou položenou na polštáři.

Prohlédni si také cenově dostupný kočárek Kinderkraft Nea, který nabízí mnoho výhod. Má výše na konstrukci umístěnou hlubokou a prostornou (80 × 40 cm) korbu a také sezení sportovní části je výše umístěno. Má často nedostupnou funkci v podobě kolmého sedu. Je designový čistými liniemi tvarů. Nea má nenafukovací pneumatiky plněné pěnou a dokonce s dvojitým odpružením. Kočárek zakoupíš ve více barevných variantách.

Můžeš si o něm přečíst víc v krátkém článku, který jsem o něm nedávno napsala.

Dalším cenově dostupným modelem je kočárek Espiro Only 2022, který je ale vhodný spíše pro nižší rodiče. A to hlavně výškou umístění jeho nástaveb na konstrukci. Také nižším položením rodičovské rukojeti.

Mezi ty lehčí a skladnější městské kočárky, které si také určitě prohlédněte, patří například Hauck Vision X, Joolz Hub+, Cybex Balios S Lux, Zopa Quest a mnoho dalších.




Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka