Který sportovní kočárek je vhodný pro vyšší rodiče a má výše umístěnou rukojeť?

Zodpovězené
31. říj 2022

Ahoj,

máme trojkombinaci Britax Go Next. Chtěla jsem ho kvůli tomu, že jsme vyšší. Já mám 180 cm. Budu používat i sportovní verzi, jelikož je super do terénu a je velký. Ovšem není úplně skladný a konstrukce je i dost těžká.

Chtěli bychom pořídit ještě jeden sportovní kočárek, který se bude snadno skládat, bude lehčí menší, jen na krátké přesuny do města. Případně na dovolenou do letadla. Rukojeť by měla mít výšku jako náš Britax, ne níže. Občas kočárkuje i můj táta, který má 2 metry, takže v tomto kompromis dělat nechci.

Cena je neomezená. Nedělá mi problém koupit i bazarový kočárek, když je kvalitní.

Máme koupit sportovní, když máme sportovní část na Britax?

Budu nám stačit golfový?

Děkuji

Ahoj,

jako první mě hned napadl cestovní kočárek Nuna TRVL. Díky nízké váze a unikátnímu skládání to je fantastický kočárek pro všechny vysoké rodiče, kteří často cestují se svými ratolestmi. Prémiová kvalita a materiály jsou kombinovány s prostorným sezením a praktickými funkcemi. Vše sbaleno do nádherného designu. Výška fixní rodičovské rukojeti je 111 cm.

Podobným modelem je Anex Air-X. Jeho jediným mínusem je zadní osa mezi koly, o kterou mohou nohy občas zakopávat. Výška fixní rodičovské rukojeti je 111 cm jako u TRVL.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka