Který sportovní kočárek je otočný do obou směrů?

Zodpovězené
31. srp 2022

Ahoj,

syn mě sice teprve 3 měsíce, ale už teď se mi sotva vejde do hluboké korby (67 cm a 7 kg). Pomalu se rozhlížím po sportovním kočárku, který by byl pro nás vhodný.

Požadavky:

  • kdyby se dal dát do úplného lehu,
  • vhodný na zimu,
  • na vesnické cesty,
  • otočný obousměrně,
  • ideální cena do 14 000 Kč.


Existuje takový kočárek?

Děkuji

Ahoj,

škoda, že jsi nenapsala Tvoji výšku, snadněji by se mi určoval vhodný kočárek pro Tebe. Nebo alespoň model, který máš teď.

Zkus si prohlédnout otočný model Muuvo Quick 2.0. Jelikož vyšel jeho novější model, tak se prodává ve velmi výhodné, nízké ceně. Jeho velká kola plněná gelem a odpružení, zvládnou sníh nebo terén vesnice. Navíc se prodává s bohatým základním příslušenstvím, které ke kočárku dostaneš.

Podobným otočným modelem je i Muuvo Slick.

Dokoupila bych do něj multifunkční vložnou tašku od značky Emitex. Například takový model Oxford. Kromě dostupné ceny zaujme také možností přeměnit ji na fusak. Stačí vyjmout desku a odepnout nosné popruhy, takže využití najde i později. Délku tašky lze upravit stažením nebo povolením šňůrky kolem hlavy dítěte. Šířku lze upravit také, takže dobře padne do všech typů kočárků. Praktické je i její zajištění proti sklouznutí.

A popřípadě i podložku do kočárku či fusaku, já jsem využívala konkrétně tuto Babymoov univerzální ergonomickou podložku CosyMorpho, která byla vyvinuta pro správný vývoj páteře. Spolu s fusakem či nepadavou dekou Pinkie bude dítěti teplo a zároveň bude mít dost prostoru.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka