Je lepší kočárek Moon Resea S nebo Bebetto Pascal?

Zodpovězené
13. dub 2022

Ahoj,

líbí se mi Moon Resea S ve verzi antracit chrome. Je lehký a skladný. Matrace vypadá super a působí celkově kvalitně.

Dvoukombinace se prodává za 16 tis. a to je moc. Také se bojím tmavé barvy. Miminko se narodí začátkem září, tak aby na něj slunce nepražilo. Kočárek má pěkné větrání.

Vejde se do tohoto kočárku miminko s fusakem?

Chci, aby kočárek vydržel celé kočárkovací období a ideálně i pro sourozence. Kočárkovat budeme na městských cestách. Občas nezpevněné cesty na výletech.

Druhý se mi líbí Bebetto Pascal, který jsem však na živo neviděla. Líbí se mi design, modrá barva a je cenově dostupnější. Vešla bych se do 14 tis. i s vajíčkem. Avšak nechci to řešit na úkor kvality.

Který kočárek je lepší?

Děkuji

Ahoj,

já osobně bych šla jednoznačně do Moon Resea S Edition (2022). Sice stojí více než Bebetto Pascal, ale oproti němu je lehčí, má vyšší nosnost i kvalitnější provedení. Jelikož ho chceš nechat pro druhé dítě, tak se větší investice rozhodně vyplatí.

Moon Resea S Edition (2022) má prostornou hlubokou korbu s dobrým odvětráváním a s kvalitní prodyšnou matrací od značky Träumeland, proto bych se tmavé barvy vůbec nebála! 🙂 Bez obav se do korby vejde i miminko s fusakem. Sporťák je obousměrný, s polohováním nohou i zad do úplného lehu. Rozměrově je na tom také velmi dobře - je nejprostornější z kočárků Moon. Samozřejmostí je i prodloužená stříška, nafukovací kola s dobrým odpružením, nastavitelná rukojeť, lehká hmotnost i snadné skládání. Celkové ovládání i manipulování s kočárkem je lehké, zvládneš to hravě jednou rukou.

Držím palce při výběru a kdybys měla ještě jakýkoliv dotaz, tak mi neváhej napsat. 🙂


Přeji krásný den a pohodové kočárkování.
Katka
kočárková poradkyně Modrého koníka
Kočárkopedie
Blog: kočárkopedie