Jaký kočárek pro listopadové dítě a vysoké rodiče?

Zodpovězené
6. srp 2022

Ahoj,

hledám kočárek pro listopadové dítě. Jsme vysocí rodiče - 170 a 180 cm.

Líbí se mi značka Moon a hledám dvojkombinaci do 15 000 Kč. Kočárek budeme využívat ve městě, možná i v terénu – ne v nějakém šíleném. Výtah máme nový a velký. Jde mi o to, že dítě bude listopadové a hluboká korba by asi měla být větší kvůli fusaku. Máme Renault Clio s malým kufrem.

Každopádně jsem chtěla sáhnout po Moon ReSea S, ale tady jsem našla odpověď, že není pro vysoké lidi.

Můžeš mi něco poradit?

Děkuji

Ahoj,

je pravda, že Moon ReSea S má níže na konstrukci umístěnou hlubokou korbu a také sportovní sedadlo. Takže by ses často ohýbala a můžou Tě bolet záda. Ale pokud tuto chybičku přehlédneš, tak je vhodným kandidátem. Já se vždy snažím doporučit co nejlepší volbu modelu.

Oproti němu kolega Moon Relaxx Edition má vyšší teleskopickou rodičovskou rukojeť. Dá se nastavit ve výšce od 98 do 111 cm. Hluboká korba má vnitřní rozměry 80 x 31 cm a právem patří k největším na trhu. A také je propracovanější. Je to nejen díky zabudovaným ventilačním a panoramatickým okénkům, ale navíc má exkluzivní prodyšnou matraci PREMIUM od značky Träumeland. Ten se svislými větracími kanálky v kombinaci s vodorovnými větracími kanálky, které jsou umístěny na jejím dně, poskytuje zdravou klimatizaci, přívod a cirkulaci kyslíku. Navíc nyní je možnost jej koupit ve skvělých akcích.

Je pravdou, že často odpovídám na podobné otázky. Moon modely jsou velmi populární. Jednu z mých odpovědí Ti připojuji, protože by Tě mohla inspirovat.


Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka