Jaký bazarový cestovní kočárek s rozměry příručního zavazadla?

Zodpovězené
7. říj 2022

Dobrý den,

máme doma sice dost kočárků, ale čeká nás let jen na prodloužený víkend a ráda bych kočár pro syna s rozměry příručního zavazadla. Určitě chci bazarový. Myslím si, že ho použiji tak 2 - 3x maximálně.

Zaujal mne Easywalker Buggy XS Disney, ale určitě jsou i jiné.

Synovi jsou dva roky a něco. Váží asi 12 kg. Nosnost tak docela neřeším, fajn by byla delší stříška a funkční košík, kam se něco vejde (letíme i na nákupy) a také, aby v něm mohl po obědě pohodlně usnout. Pokud by to nebylo žádné hrkátko, bude to fajn. Cena tak 3000 Kč.

Jaký kočárek doporučujete?

Děkuji.

Ahoj,

jelikož kočárek nevyužiješ déle, tak klidně stačí i 15kg nosnost. U takového finančního limitu bych asi ani nic jiného nenašla.

Koupi Easywalker Buggy XS bych zvážila, protože má velmi malá (12 cm) kolečka a ta nepříliš dobře zvládají přejezd dlažebními kostkami.

Prohlédni si kočárek MoMi Estelle, který je skvělým lehkým, skladným a praktickým cestovním kočárkem. K jeho výhodám patří možnost sklopit zádovou opěrku do úplného lehu. Má odolná kola, která jsou docela fajn odpružená. Stříšku má také na tento typ kočárku velikosti XL rozměrů. Určitě bude skvělým společníkem.

Podobným cenově dostupným modelem je Petite&Mars Up. nebo bratrský model Petite&Mars Cross.


Případně si také X-Lander X-Follow.

Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat kočárkovou poradnu, kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka