Jaké jsou klady a zápory kočárku Kinderkraft 3in1 Newly 2023?

Zodpovězené
10. led 2024

Ahoj,

bydlíme ve 4. patře bez výtahu a hledám lehký a snadno složitelný kočárek od novorozeneckého věku. Objevila jsem Kinderkraft 3in1 Newly 2023, který má vážit jen 7,5 kg. Nenašla jsem však žádné recenze.

Máš s ním osobní zkušenost?

Můžeš poradit jiný kočárek se srovnatelnou hmotností a cenou?

Děkuji

Ahoj,

Kinderkraft Newly přišel na trh koncem roku 2023, takže mnoho recenzí nebo hodnocení o něm ještě není. Bohužel jsem neměla možnost otestovat si ho osobně.

Z použitých materiálů látek, konstrukce, typu kol a odpružení, však mohu říci, že je to cenově dostupný městský kočárek. Se svojí nastavitelnou rukojetí ve výšce od 92 do 100 cm je vhodný pro nižší rodiče. Celkově od něj nečekej moc a nebudeš zklamaná.

Velmi podobným kočárkem je Petite&Mars Grand II, který v poradně často doporučuji. Ten je o něco těžší a je určen pro nižší a středně vysoké rodiče, kteří se pohybují jak po městském povrchu, tak po nerovných cestách vesnice.

Ostatní podobné modely kočárků s typem sedáku 2v1, a o něco prostornější, jsou například Kinderkraft B-Tour a jiné. Zmiňuji je v následující odpovědi, kterou Ti sem připnu, abych se vyhnula opakování:


Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka