Existuje terénní kočárek s co nejširším a nejpohodlnějším lehem?

Zodpovězené
3. led 2024

Ahoj,

hledám terénní kočárek s nejširším a nejpohodlnějším lehem. Chtěla bych, aby šel do úplného lehu, měl XXL stříšku. Aby zvládnul i dvě děti, ale aby byl mono kočárek.

Dívala jsem se na klasiku Thule Glide 2, Baby Jogger City Elite 2, Baby Jogger Summit X3.

Potřebuji ho pro 7měsíčního syna a občas k němu šoupnout 2letou dceru. Bylo by super kdyby se jednoduše skládal. Terén bude vesnice. Ale potřebuji top kočár co se týče jízdních vlastností po sněhu.

Můžeš mi poradit?

Děkuji

Ahoj,

nevím jestli jsi zaregistrovala novinku v podobě otočného nejen terennějšího kočárku ABC Design Salsa Run. Je to kočárek s oficiálním schválením pro běh a bruslení. Tento sportovní model je nejen vybaven velkými nafukovacími koly, ale i vysoce kvalitním odpružením zajišťujícím hladkou a stabilní jízdu i v nerovném terénu. Jeho komfortně polstrované sportovní sezení je možné napolohovat do úplného lehu a disponuje plynule nastavitelnými 5bodovými pásy a magnetickou sponou pro rychlé a bezproblémové zajištění dítěte.

Podobné cenově dostupné modely najdeš v této mé nedávné odpovědi, kterou Ti sem připínám:


Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka